transport molozTransport moloz la saci cu utilitare de 3,5 tone si cu personal pentru incarcare.Transportam molozul la groapa de gunoi cu care avem contract sau pe terenurile unde se doreste umplutura.Transportam moloz si deseuri de la constructii si amenajari.


Asiguram transportul si evacuarea molozului atat in Bucuresti cat si in judetul Ilfov.

 

Serrviciul transport moloz este dedicat atat persoanelor fizxice
 

Pentru comenzi apelati 0762 122 814.
firma transport moloz

firma transport moloz

Transport moloz in Bucuresti si zonele limitrofe.Transport moloz cu autoutilitare de 3,5 tone, moloz la saci si moloz vrac.Personalul nostru ridica molozul direct din apartament astfel incat dumneavoastra nu trebuie sa mai faceti nimic decat sa ne sunati pentru comanda.Evacuam moloz, tamplarie veche, cazi, wc-uri, chiuvete, si orice tip de deseu de care vreti sa scapati.Va mai oferim si alte servicii precum transport si evacuare de mobila veche.Nu ezitati sa ne contactati la  0762 122 814 pentru programare!

 

Aviz amatorilor :

Transport orice, oricand, oriunde !

*exclus cadavre !!!

 

 

pret molozPretul molozului difera de la client la client deoarece se tine cont de mai multi factori.Preturile sunt valabile atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice.

 

Preturile molozului practicate sunt preturi reale, fara taxe ascunse si difera in functie de cantitate ( daca este incarcat in saci sau vrac), etajul de unde se descarca, daca exista lift sau nu si zona.

 

In pret este inclusa autoutilitara de 3.5 tone, soferul, motorina, personalul de manipulare si toate taxele catre groapa de gunoi.
Pentru un pret corect, sincer sunati la 0762 122 814. 

 

ridicare molozRidicare moloz provenit din renovari si amenajari.

 

Va renovati casa? S-a acumulat mult moloz in urma amenajarilor interioare sau pur si simplu din marirea living-ului?...atunci ati gasit solutia care sa va scape de tot molozul astfel acumulta: NE-ATI GASIT PE NOI !Ridicare moloz la saci si vrac. Recomandam incarcarea sacilor de catre beneficiar pentru costuri mai reduse.Ridicam moloz cu personalul nostru care se ocupa de incarcarea molozului in autoutilitara de 3.5 tone din dotare, transportul molozului si apoi descarcarea la groapa de gunoi cu care avem contract.

 


Ridicare moloz de luni pana sambata.

Contacta-ti 0762 122 814
moloz la saci


Moloz si iar moloz!


La tot pasul in jurul capitalei, cat si pe unele strazi din oras vedem moloz aruncat la intamplare.


O  priveliste care ne deranjeaza pe toti...

 

Traim in orasul pe care-l facem..de aceea ar trebui sa gandim de doua ori inainte sa aruncam in parcuri sau pe spatiile verzi molozul de care vrem sa scapam!Noi oferim un serviciu complet de ridicare a molozului din amenajari care include autoutilitara de 3.5 tone si personal de manipulare care incarca si descarca.


Ridicare moloz la saci direct din casa fara ca dumneavoastra sa mai aveti griji.

 

Sunati pentru orice tip de deseu sau moloz la 0762 122 814 !